Leren en studeren bij De Talenschool

De Talenschool biedt een breed aanbod van taaltrainingen en taalondersteuning voor het voortgezet en hoger onderwijs. Je kunt daarbij denken aan examentraining, bijles en studieplanning. Het maakt daarbij niet uit of je vmbo, havo,vwo of hoger onderwijs doet. We werken daarvoor nauw samen met NHI Studiebegeleiding en beschikken over een team van docenten met ruime ervaring op het gebied van ondersteunen van studenten uit het voortgezet en hoger onderwijs.

Speciale ondersteuning voor leerlingen met ADHD-ADD, Autisme Spectrum Stoornissen en faalangst.

Met studieplanning ondersteunen we studenten met zwakkere executieve functies en voornamelijk studenten met leer en gedragsproblemen (onder andere ADHD-ADD, Autisme Spectrum Stoornissen, faalangst etc.). Onze visie is dat elke persoon  specifieke behoeftes heeft en daarom wordt er samen met de student bekeken wat zij of hij nodig heeft en vervolgens een studieplan op maat opgesteld. Deze leerlingen zijn vooral gebaat bij 1-op-1 begeleiding of werken in kleine groepjes.

Contactgegevens

E: info@detalenschool.nl

Aanbod voortgezet en hoger onderwijs

In april, mei en juni heb ik bijlessen Duits gehad. Ik had veel moeite met Duits en stond een dikke onvoldoende. Door de 1 op 1 uitleg kreeg ik veel meer inzicht in de taalstructuur. In de laatste toetsweek heb ik zelfs een 7,1 en 7,5 voor Duits gehaald. Ik sta nu ruim voldoende en ga over naar VWO5.
Pieter
(Drachten)

Download gratis ons e-book met examentraining

“Krijg zelfvertrouwen door taal”

detalenschool
De Talenschool
Nieuwstraat 21
8441 GC Heerenveen
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Heerenveen.