Leren en studeren bij De Talenschool

De Talenschool biedt een breed aanbod van taaltrainingen en taalondersteuning voor het voortgezet en hoger onderwijs. Je kunt daarbij denken aan examentraining, bijles en studieplanning. Het maakt daarbij niet uit of je vmbo, havo,vwo of hoger onderwijs doet. Binnen de Talenschool is een team van docenten werkzaam met ruime ervaring op het gebied van ondersteunen van studenten uit het voortgezet en hoger onderwijs.

Veel persoonlijke aandacht

Wat ons onderscheidt van andere aanbieders is dat wij veel persoonlijke aandacht hebben voor onze studenten. Dit kan zijn in kleine groepjes en/of in één-op-één ondersteuning. Zo voelt elke student zich op zijn gemak en zekerder. Dat is belangrijk omdat vertrouwen al een groot verschil maakt.

Speciale ondersteuning voor leerlingen met ADHD-ADD, Autisme Spectrum Stoornissen en faalangst.

Met studieplanning ondersteunen we studenten met zwakkere executieve functies en voornamelijk studenten met leer en gedragsproblemen (onder andere ADHD-ADD, Autisme Spectrum Stoornissen, faalangst etc.). Onze visie is dat elk persoon  specifieke behoeftes heeft en daarom wordt er samen met  de  student bekeken wat zij of hij nodig heeft en vervolgens een studieplan op maat opgesteld.

Contactgegevens

E: info@detalenschool.nl

Aanbod voortgezet en hoger onderwijs

In april, mei en juni heb ik bijlessen Duits gehad. Ik had veel moeite met Duits en stond een dikke onvoldoende. Door de 1 op 1 uitleg kreeg ik veel meer inzicht in de taalstructuur. In de laatste toetsweek heb ik zelfs een 7,1 en 7,5 voor Duits gehaald. Ik sta nu ruim voldoende en ga over naar VWO5.
Pieter
(Drachten)

Download gratis ons e-book met examentraining

“Krijg zelfvertrouwen door taal”

detalenschool
De Talenschool
Nieuwstraat 21
8441 GC Heerenveen
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Heerenveen.