Taalcursussen in groepsverband of privé

Algemene groepscursussen

Wij bieden algemene groepscursussen voor volwassen aan voor de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Russisch. Er zijn groepen voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. De groepen zijn kleinschalig met maximaal 10 cursisten, waardoor wij persoonlijke aandacht en maatwerk kunnen bieden. De groepscursussen bestaan uit 12 wekelijkse lessen van 1,5 uur. In de schoolvakanties is er in principe geen les.

Het doel van onze groepscursussen is je algemene spreek- en luistervaardigheid te verbeteren bijvoorbeeld door middel van dialogen, rollenspellen en discussies. Je hebt hierbij de gelegenheid om in een veilige omgeving te oefenen met communiceren in de door jou gekozen taal. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan functionele grammatica, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid.

Tarief: € 259,- voor 12 lessen (exclusief lesmateriaal)

Privé cursussen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de lesstof of de intensiteit? Wij bieden ook de mogelijkheid tot het volgen van een privé cursus. Een privé cursus wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en kun je zowel individueel volgen als met een eigen gekozen groepje.

Niveaubepaling

Voor een globale niveaubepaling kun je de niveaubeschrijvingen A1 t/m C1 doornemen ter indicatie van welk niveau het beste bij je past.

Start cursussen

Onze groepscursussen hebben twee vaste startmomenten:
Eind januari (week 5)
(In verband met de lockdown geen nieuwe cursussen in januari 2022)
Half september (week 38)
In de schoolvakanties is er in principe geen les

Bij voldoende interesse zijn er mogelijkheden om buiten de vaste startmomenten nog extra groepscursussen aan te bieden. Informeer hierover bij ons!

Contactgegevens

Email: info@detalenschool.nl

Adres school

Berglaan 4-6-8
9203 EG Drachten

Lesrooster groepscursussen

Lesrooster per half september (week 38) wordt gepubliceerd in mei 2022

De avonden waarop de talen worden aangeboden staan vast. Het tijdstip is van 19.00 tot 20.30 of van 20.30 tot 22.00, afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de inschrijvingen per niveau. Het uiteindelijke tijdstip kan daarom afwijken van het rooster en wordt maximaal één week voor aanvang van de cursus definitief vastgesteld.

TaalNiveauMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
vlag-spaansSpaans
A1
A1+
A2
A2+
20.30 - 22.00
19.00 - 20.30
19.00 - 20.30
19.00 - 20.30
vlag-engelandEngels
B1
B1 B2
19.00 - 20.30
20.30 - 22.00
vlag-duitsDuits
A1
A2


vlag-ItaliaansItaliaans
Beginners
Beginners +
19.00 - 20.30

vlag-frankrijkFrans
A219.00 - 20.30
vlag-russischRussisch

Aanbod volwassenenonderwijs

Ik heb met veel plezier een cursus Duits gevolgd bij jullie instituut. Voor mij is de doelstelling ruimschoots behaald; ik heb behoorlijk wat opgestoken. Ook het contact met mijn docente vond ik verfrissend. Leuke lessen met veel gesprekken over van alles en nog wat , maar ook lesstof uit het boek. Echt de goede combinatie van lesgeven. Ik ben van plan om deze cursus een vervolg te geven.
Erica
(Ureterp)

“Krijg zelfvertrouwen door taal”

detalenschool
De Talenschool
Berglaan 4-6-8
9203 EG Drachten
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Drachten.