Nederlands / NT2

  Groepscursus Nederlands (NT2)

  Goed communiceren is onmisbaar om volwaardig mee te kunnen doen in de maatschappij en op je werk. Met de cursussen Nederlands / NT2 van De Talenschool kun je jouw taalvaardigheid verbeteren, waardoor je sneller integreert.

  Focus op spreek- en luistervaardigheid
  Bij de Talenschool ligt de nadruk op het leren toepassen van het Nederlands in de praktijk. Er is in de lessen dan ook veel aandacht voor spreek- en luistervaardigheid. Je oefent de spreekvaardigheid bijvoorbeeld door middel van dialogen, rollenspellen en discussies. Daarnaast komen ook lees- en schrijfvaardigheid en functionele grammatica, die nodig is om het taalniveau te verbeteren, aan bod. Tevens zijn culturele en sociaal maatschappelijke aspecten van de Nederlandse samenleving in het programma opgenomen.

  Kleine groepen
  De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal acht cursisten. Zo kunnen wij persoonlijke aandacht geven en maatwerk bieden. Op deze manier is er ruimte voor speciale wensen van cursisten. Je krijgt veel gelegenheid om te oefenen en daarmee zal je zelfvertrouwen om de nieuwe taal in praktijk te brengen toenemen.

  De lessen vinden plaats op onze locatie in Drachten.

  12 weken cursus
  De Talenschool biedt groepscursussen Nederlands/NT2 aan. De 12-weken cursus biedt jou 1x per week 2 uur les.

  Examentraining voor het Staatsexamen NT2
  Je kunt bij De Talenschool ook examentraining volgen voor het Staatsexamen, waarbij alle examenonderdelen aan bod komen. Als je in Nederland wilt gaan werken of studeren is het een pré als je het diploma Staatsexamen I en II hebt behaald. De examentraining Nederlands staat onder leiding van onze ervaren taaldocenten.

  Kosten

  Tarief: € 349,-

  Kenmerken

  • Start: februari en september
  • Locatie: Berglaan 4-6-8 in Drachten
  • Duur: 12 wekelijkse lessen van 2 uur
  • Niveau: diverse niveaus
  • Inclusief: gratis koffie en thee
  • Exclusief: lesmateriaal (zelf te bestellen)

  Dutch language courses / NT2

  Thanks to the increasing internationalization more and more speakers of foreign languages are coming to live and work in the Netherlands. At first glance it does not seem necessary to learn the Dutch language because English is understood all around the Netherlands. But even so, mastering the Dutch language is an important factor to integrate quickly and successfully, not just at work but also in the private environment.

  Do you want to learn to speak Dutch or improve your grasp of the language? You can improve both your spoken and written Dutch in our language training. We organize business and non-business training.

  For non-native speakers it is not only important to be proficient in the Dutch language but also to have a proper understanding of the Dutch people, their way of working and their style of doing business. We supervise their efforts to improve their communications with Dutch-speaking courses, the focus being cultural differences and the way these manifest themselves in the day-to-day working practice.

  Lesrooster groepscursussen

  TaalDuurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  vlag-spaansNederlands / NT2
  12 wekelijkse 9.00 - 11.00

  Aanmelden groepscursus Nederlands / NT2

  • Persoonsgegevens
  • Geboortedatum
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Betaling

  Bij inschrijving ga je akkoord met onze betalingsvoorwaarden. Minimaal een week voor aanvang van de cursus ontvang je informatie over de cursus en de betaling. Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus te zijn bijgeschreven onder vermelding van TS + factuurnummer + naam + taal op het volgende rekeningnummer:

  NL41INGB0007403583
  t.n.v. De Talenschool

  De adresgegevens voor de factuur dienen overeen te komen met die op het inschrijfformulier.

  **Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De cursus kan plaatsvinden vanaf 5 inschrijvingen per groep. Je ontvangt van ons de definitieve bevestiging van inschrijving en de datum van de cursus per mail.

  “Krijg zelfvertrouwen in jouw gewenste vreemde taal”

  detalenschool
  De Talenschool
  Berglaan 4-6-8
  9203 EG Drachten
  info@detalenschool.nl
  www.detalenschool.nl
  De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Drachten.