Examentraining bij de Talenschool

Het eindexamenjaar is voor vrijwel alle leerlingen een drukke en zware periode. In dit schooljaar vinden verschillende schoolexamens en natuurlijk het eindexamen plaats, waarvoor steeds in een aantal weken grote hoeveelheden stof geleerd en geoefend moeten worden.

De Talenschool biedt voor eindexamenkandidaten drie vormen van examenbegeleiding, die qua opzet, intensiviteit en duur verschillen.

Het Talenschool Examenjaar  NIEUW

Het Talenschool Examenjaar is een op maat gemaakt pakket van studieplanning, individuele begeleiding, bijlessen en examentraining . Daarmee helpen we leerlingen die zich extra goed willen voorbereiden of die een hoge score voor een vervolgstudie nodig hebben. Door de unieke combinatie met studieplanning is het examenjaar ook zeer geschikt voor leerlingen en studenten met benoemd leer- of gedragsproblematiek.  Leerlingen kunnen elk jaar vanaf september starten en krijgen tot en met de CSE’s wekelijks ondersteuning.

Individuele examentraining  NIEUW

Gedurende het gehele schooljaar is het mogelijk om een individuele examentraining bij ons te volgen. Wij geven examentrainingen voor zowel schoolexamens/dossiertoetsen (SE’s) als de eindexamens (CSE’s). Leerlingen kunnen op elk moment starten en nemen gedurende enkele dagen deel aan deze training.

Korte Examentraining

Elk jaar vanaf de maand februari bieden wij examentrainingen aan. Deze trainingen vinden plaats in de voorjaars- en meivakantie.  In kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen bereidt de leerling zich in twee dagen voor op het centraal examen.

Tarieven

Tarief: Voor de tarieven van examentraining kun je contact met ons opnemen via info@detalenschool.nl

De examentraining wordt gegeven op onze locatie aan de Berglaan 4-6-8 in Drachten. Deze locatie is prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Download gratis ons e-book met examentips

Veel gestelde vragen

Worden de trainingen gegeven door studenten of docenten?

De Talenschool werkt alleen met ervaren docenten die grotendeels uit het reguliere onderwijs komen.

In welke vakken kan ik examentraining volgen?

Voor zowel VMBO- HAVO – VWO kun je terecht voor de talen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans

Waar wordt de examentraining gegeven?

Op onze locatie aan de Berglaan 4-6-8 in Drachten

Hoeveel kost een examentraining?

Voor de tarieven van examentraining kun je contact met ons opnemen via info@detalenschool.nl

Is de lunch inbegrepen?

Bij examentraining moet je zelf voor je lunch zorgen. Het is handig te weten dat er supermarkten en een bakker op wandelafstand van De Talenschool zijn.

Hoe kan ik De Talenschool het beste bereiken?

De Talenschool is in Drachten centraal gelegen in Noord-Nederland. Je kunt ons per auto bereiken en vervolgens drie uren gratis parkeren met een parkeerschijf achter schouwburg De Lawei. Met de bus, deze stopt tegenover (10 meter) onze locatie op de Berglaan 4-6-8. Tenslotte kun je lopend of met de fiets want we zijn gevestigd in hartje centrum Drachten.

Aanmelden Examentraining

Stap 1 van 2

Tarieven

Tarief: Voor de tarieven van examentraining kun je contact met ons opnemen via info@detalenschool.nl

Betaling

Het te betalen bedrag dient binnen 5 werkdagen na ontvangst van de definitieve inschrijving te zijn overgemaakt op het volgende rekeningnummer :

NL41INGB0007403583
tnv De Talenschool

Voor de korte examentraining geldt het volgende : Meld je je minder dan een week van te voren aan? Dan dient het bedrag direct na aanmelding te worden overgemaakt op bovenstaand rekeningnummer.
Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De training kan plaatsvinden vanaf 3 inschrijvingen per groep. Je ontvangt van ons de definitieve bevestiging van inschrijving en de datum van de training per mail.

“Krijg zelfvertrouwen door taal”

detalenschool
De Talenschool
Nieuwstraat 21
8441 GC Heerenveen
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Heerenveen.