Bijles bij de Talenschool

BIJLES

  • Heb je problemen met een bepaalde taal ?
  • Loop je achter met de lesstof?
  • Wil je je taalvaardigheid verbeteren ?
  • Je goed voorbereiden op een taaltoets ?

Bijlessen kunnen dan uitkomst bieden en zijn geschikt voor leerlingen en studenten uit het voortgezet en hoger onderwijs !

De Talenschool biedt bijles aan op verschillende locaties in Friesland of bij jou thuis. Dat kan gedurende het hele schooljaar. Je krijgt dan één-op-één begeleiding voor het vak waar je moeite mee hebt. Door de bijlessen worden moeilijke talen weer leuk! Bovendien groeit je zelfvertrouwen en verbeteren je schoolprestaties!

De bijlessen kunnen plaatsvinden in een tussenuur of direct na schooltijd. Het is mogelijk de lessen individueel te volgen, maar ook met één of meer klas- of studiegenoten.

Duo bijles

Wil je extra ondersteuning voor Nederlands, Engels, Duits of Frans samen met een klasgenoot ? Bij de Talenschool mag elke tweede leerling gratis mee !

Tarieven

Tarief: Voor de tarieven van bijles kun je contact met ons opnemen via info@detalenschool.nl

Voor het geven van BIJLES maken we gebruik van de locaties van NHI Studiebegeleiding in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Deze locaties zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Veel gestelde vragen

Wat is bijles?

Bijles is één-op-één begeleiding voor de taal waar je moeite mee hebt. De docent kijkt samen met jou waar je knelpunten liggen en helpt je met het begrijpen van de lesstof, zodat je nog meer zelfvertrouwen krijgt om je toets, tentamen en examen te halen.

Wie kan er bijles volgen?

Alle leerlingen, scholieren en studenten uit het voortgezet onderwijs.

Door wie wordt bijles gegeven?

De Talenschool werkt alleen met ervaren docenten die grotendeels uit het reguliere onderwijs komen.

Wanneer kan ik bijles volgen?

De bijlessen kunnen plaatsvinden in een tussenuur of direct na schooltijd. Het is mogelijk de lessen individueel te volgen, maar ook met één of meer klas- of studiegenoten.

Waar wordt bijles gegeven?

De Talenschool biedt bijles op een door jou aangewezen locatie of op de locaties van NHI Studiebegeleiding in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Hoeveel kost bijles?

Voor de tarieven van bijles kun je contact met ons opnemen via info@detalenschool.nl

Aanmelden Bijles

Stap 1 van 2

Tarieven

Tarief: Voor de tarieven van bijles kun je contact met ons opnemen via info@detalenschool.nl

De bijlessen worden gegeven op de locaties van NHI Studiebegeleiding in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Deze locaties zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

“Krijg zelfvertrouwen door taal”

detalenschool
De Talenschool
Nieuwstraat 21
8441 GC Heerenveen
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Heerenveen.