Lesaanbod De Talenschool

De Talenschool heeft een breed lesaanbod in talen voor jong en oud. We geven diverse trainingen voor het voortgezet, middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Dit doen we in kleine groepen zodat je optimale, persoonlijke aandacht krijgt.

Lesaanbod volwassenen

Ik heb met veel plezier een cursus Duits gevolgd bij jullie instituut. Voor mij is de doelstelling ruimschoots behaald; ik heb behoorlijk wat opgestoken. Ook het contact met mijn docente vond ik verfrissend. Leuke lessen met veel gesprekken over van alles en nog wat , maar ook lesstof uit het boek. Echt de goede combinatie van lesgeven. Ik ben van plan om deze cursus een vervolg te geven.
Erica
(Ureterp)
Over de cursus Duits die ik bij de Talenschool heb gevolgd ben ik zeer tevreden. Er is veel aandacht voor de spreekvaardigheid, er is voldoende ruimte voor grammatica en de lessen zijn gevarieerd qua opzet, onderwerp en inhoud. De lessen verlopen erg plezierig en ik vind dat de docente uitstekend les geeft. Zij heeft veel kennis, is erg communicatief, alert en attent waardoor je veel van haar leert. Ik verheug me daarom al weer op de vervolgcursus Duits waarvoor ik me heb aangemeld.
Simon
(Indijk)

Lesaanbod leerlingen

“Krijg zelfvertrouwen door taal”

detalenschool
De Talenschool
Berglaan 4-6-8
9203 EG Drachten
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
06 233 697 47
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Drachten.