Lesaanbod De Talenschool

De Talenschool heeft een breed lesaanbod in talen voor jong en oud. Wij geven diverse cursussen en trainingen voor het voortgezet, middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Dit doen wij in kleine groepen zodat wij maatwerk en persoonlijke aandacht kunnen bieden.

Lesaanbod volwassenen

Ik heb met veel plezier een cursus Duits gevolgd bij jullie instituut. Voor mij is de doelstelling ruimschoots behaald; ik heb behoorlijk wat opgestoken. Ook het contact met mijn docente vond ik verfrissend. Leuke lessen met veel gesprekken over van alles en nog wat , maar ook lesstof uit het boek. Echt de goede combinatie van lesgeven. Ik ben van plan om deze cursus een vervolg te geven.
Erica
(Ureterp)

Lesaanbod leerlingen

We wilden de achterstand inlopen die onze zoon had op Engels en Nederlands. De intensiteit van de lessen was in principe een keer per week. Het was prettig dat dit kon worden bijgesteld, afhankelijk van de proefwerken die hij had. Zowel zijn Engels als Nederlands zijn duidelijk verbeterd. Het contact met de docenten was laagdrempelig en er werd goed ingegaan op de vragen van onze zoon.
Fam. Hulsebos
(Drachten)

“Krijg zelfvertrouwen door taal”

detalenschool
De Talenschool
Berglaan 4-6-8
9203 EG Drachten
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
06 233 697 47
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Drachten.