Lesaanbod De Talenschool

De Talenschool heeft een breed lesaanbod in talen voor jong en oud. Wij bieden naast particuliere groepscursussen voor volwassenen, ook privéles en bijles en examentraining aan voor het voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. Dit doen wij in kleine groepjes zodat wij maatwerk en persoonlijke aandacht kunnen bieden.

Groepscursussen volwassenen

Ik heb met veel plezier een cursus Duits gevolgd bij jullie instituut. Voor mij is de doelstelling ruimschoots behaald; ik heb behoorlijk wat opgestoken. Ook het contact met mijn docente vond ik verfrissend. Leuke lessen met veel gesprekken over van alles en nog wat , maar ook lesstof uit het boek. Echt de goede combinatie van lesgeven. Ik ben van plan om deze cursus een vervolg te geven.
Erica
(Ureterp)

Individuele cursussen volwassenen

In april, mei en juni heb ik bijlessen Duits gehad. Ik had veel moeite met Duits en stond een dikke onvoldoende. Door de 1 op 1 uitleg kreeg ik veel meer inzicht in de taalstructuur. In de laatste toetsweek heb ik zelfs een 7,1 en 7,5 voor Duits gehaald. Ik sta nu ruim voldoende en ga over naar VWO5.
Pieter
(Drachten)

Aanbod voortgezet en hoger onderwijs

We wilden de achterstand inlopen die onze zoon had op Engels en Nederlands. De intensiteit van de lessen was in principe een keer per week. Het was prettig dat dit kon worden bijgesteld, afhankelijk van de proefwerken die hij had. Zowel zijn Engels als Nederlands zijn duidelijk verbeterd. Het contact met de docenten was laagdrempelig en er werd goed ingegaan op de vragen van onze zoon.
Fam. Hulsebos
(Drachten)

“Krijg zelfvertrouwen in jouw gewenste vreemde taal”

detalenschool
De Talenschool
Nieuwstraat 21
8441 GC Heerenveen
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Heerenveen.