Blog

Nederlands / NT2

De Talenschool biedt groepscursussen Nederlands (NT2) aan voor zowel beginners als (licht)gevorderden. De cursussen starten in februari en september en bestaan uit 12 wekelijkse lessen van 2 uur.

Privécursus

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de lesstof of de intensiteit? Wij bieden ook de mogelijkheid tot het volgen van een privé cursus. Een privécursus wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en kun je zowel individueel volgen als met een eigen groep.

Duits (groepscursus)

De Talenschool biedt groepscursussen Duits voor zowel beginners als (licht)gevorderden. De cursussen starten in september en februari en bestaan uit 12 wekelijkse lessen van 1,5 uur.

Engels (groepscursus)

De Talenschool biedt groepscursussen Engels voor zowel beginners als (licht)gevorderden. De cursussen starten in september en februari en bestaan uit 12 wekelijkse lessen van 1,5 uur.

Italiaans (groepscursus)

De Talenschool biedt groepscursussen Italiaans voor zowel beginners als (licht)gevorderden. De cursussen starten in september en februari en bestaan uit 12 wekelijkse lessen van 1,5 uur.

Frans (groepscursus)

De Talenschool biedt groepscursussen Frans voor zowel beginners als (licht)gevorderden. De cursussen starten in september en februari en bestaan uit 12 wekelijkse lessen van 1,5 uur.

Spaans (groepscursus)

De Talenschool biedt groepscursussen Spaans voor zowel beginners als (licht)gevorderden. De cursussen starten in september en februari en bestaan uit 12 wekelijkse lessen van 1,5 uur.

Russisch (groepscursus)

De Talenschool biedt groepscursussen Russisch voor zowel beginners als (licht)gevorderden. De cursussen starten in september en februari en bestaan uit 12 wekelijkse lessen van 1,5 uur.

detalenschool
De Talenschool
Nieuwstraat 21
8441 GC Heerenveen
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Heerenveen.