Vreemde Talenonderwijs voor leerlingen uit groep 6-7-8

Wil je graag dat je kind in groep 6, 7 of groep 8 op een leuke manier een vreemde taal leert? En zich hierdoor al voorbereidt op de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs?  Dan zijn de Basisschool-cursussen van De Talenschool ideaal!

Individueel of in een klein groepje leert je kind de basis van een vreemde taal. De Talenschool stimuleert het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd en de docent zal de lessen aanpassen aan de leerstijl, de interesses en de behoeften van de leerling.

Wij gebruiken een lesmethodiek die dicht bij de belevingswereld staat van kinderen en naadloos aansluit bij een goede voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bij De Talenschool kunnen leerlingen uit groep 6-7-8 kiezen uit de volgende basisschoolcursussen: Engels, Duits, Spaans en Frans.

Enkele voordelen van het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd zijn:

Kinderen hebben nog geen moeite met het uitspreken van bepaalde klanken, ze pakken de uitspraak van een vreemde taal dan ook makkelijk op. Daarnaast worden de taalgebieden in de hersenen extra gestimuleerd bij het leren van een taal. Hier hebben ze bij hun eerste taal, maar ook later bij het leren van andere talen, voordeel van. Het derde voordeel van het vroeg aanleren van een vreemde taal is het feit dat jonge leerlingen spelenderwijs in aanraking komen met een vreemde taal, waardoor ze vooral met plezier een nieuwe taal leren.

Meer weten over onze basisschoolcursussen? Neem dan vrijblijvend contact op via: info@detalenschool.nl

Locatie:

De lessen kunnen op onze locatie aan de Berglaan 4 in Drachten worden gegeven of bij de leerling thuis.

Contactgegevens

T: 06 233 707 85
E: info@detalenschool.nl

Adres school

Berglaan 4-6-8
9203 EG Drachten

Aanbod basisonderwijs

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
David Toering
Eigenaar Talenschool
David

“Krijg zelfvertrouwen door taal”

detalenschool
De Talenschool
Nieuwstraat 21
8441 GC Heerenveen
info@detalenschool.nl
www.detalenschool.nl
De Talenschool is een onderdeel van DC Taleninstituut in Heerenveen.